torsdag 22. juli 2010

Irenesol har lekt seg med bilder, og det er kjempegøy

Takk til min gode venninne Marihøna, for tålmodig å veilede meg pr. telefon da jeg sto fast med bloggen min, du er snill!

Har strikket litt siden sist også da, bla. en kjole til meg selv. Ikke helt min stil egentlig, som Hanna sa så er den lissom litt for søt egentlig. Men jeg liker den allikevel jeg. Var ferdig med kjolen da jeg skulle fikse og ordne litt, og vips hadde jeg klippet den i stykker nedenfor delingen til ermene selvsagt. Jaja, begynte å rekke opp med en gang, og fikk fikset på et par ting jeg ikke var fornøyd med. Ett døgn senere var den ferdig og jeg er veldig fornøyd.

Og se så fin collage jeg har laget! Det store bildet i den er det seriøse lissom, og de andre er sånn se-så-mye-jeg-tuller-og-tøyser-for-at-dere-ikke-skal-se-alle-bulker-og-blondekanter-bilder.



Kjolen er strikket i muskat på pinne nr. 3,5, og oppskriften finner dere her.

Har strikket nok et sjal, og denne gangen gikk det fiiint. Er forelsket i mønsteret, Clothilde, og sammen med rowans felted tweed, ble det et utrolig vakkert, varmt og lett sjal. Mamman min ble veldig glad for det, hurra :)))



Det gikk med 2,5 nøster felted tweed, neste gang strikker jeg det litt større, da vil det nok gå med ganske nøyaktig tre nøster. Oppskriften kan kjøpes her.

Da er nok et innlegg laget, og jeg knoter en del enda. Forhåpentligvis får jeg det i fingrene etterhvert.

Takk for at du følger bloggen min, er nok ikke tilbake på en stund, for nå nærmer ferien seg :)))

Ha det bra allesammen!

onsdag 21. juli 2010

Vakre Tiril ønsker velkommen til ny blogg



Velkommen til Irenesols garnwelde. Ble litt lei alt rotet på roterommet og flyttet alt stæsjet mitt hit jeg. Tusen takk til Hanna som satt opp til halv tre for å hjelpe mamman sin med header. Syns den ble kjempefin! Stor takk også til kusine Camilla som sendte meg bilde av lille Tiril i uglekjolen jeg strikket til henne i vår. Vakre begge to.

I anledning ny blogg, og for å få litt besøk sånn i starten, har jeg en liten overraskelse til et par av dere som legger igjen en hilsen til dette innlegget før midnatt 4. august.

Og til dere som av en eller annen grunn likte den gamle bloggen min og vil følge meg her, er det hyggelig om dere endrer bloggadressen min i deres blogger. Tuuusen takk.

Og følg med, blogger mer i morgen. Nå er det natta...