tirsdag 21. september 2010

Irenesol strikker og scrapper men blogger lite...


Det går litt for lenge mellom hvert blogginnlegg, men det har gått veldig i ett den siste tiden. Har tatt meg tid til litt kortlaging etter inspirasjon fra min tidligere omtalte venninne Jeanette. Minner om bloggen hennes, hun er en racer på stempling, og jeg har skaffet meg noen promarkers og håper å bli i nærheten av henne når det gjelder fargelegging en gang. Her kan dere se en eksplosjonsboks jeg laget som kort til Linda og Tor som giftet seg lørdag. Jeg var brudens forlover, og det var et utrolig vakkert bryllup.

Og her er nærbilder av noen av sidene.
Kom plutselig på at jeg ikke har vist dere den lekre gaven Linda fikk av meg på utdrikningslaget sitt. Det er en stringtruse i silkegarn, oppskriften finner dere her.Hva holder jeg på med nå da? Strikker febrilsk på en vakker kåpe jeg handlet garn til da jeg var på Strikk i Ørska forrige helg. Var innom Raumagarn og plukket nydelige farger til vidunderet. Har kommet et stykke på vei, men pinne nr. 3 går litt tregt. Ca. 40 cm. er den nå, så det er stykke igjen. Her ser dere fargekombinasjonen min.

Fargene er litt blasse på dette bildet, de er skarpe og flott i RL.

Ronnypøbel har lenge hintet om nye kjøkkenkluter, og i går strikket jeg to stykker på vei til og fra jobb. Tog er kjekt en gang i blant, men bare en gang i blant altså! Resultatet ble to kluter strikket etter Marias oppskrift som vanlig. Den ene er strikket i føn, og den andre i petunia.


Må jo vise frem den vakre bruden også. Her er vi begge to litt utpå kvelden, se så fiiiin hun er!


Ikke så gærne, Ronnypøbel og jeg heller da ;)))

Sjalet jeg har på er forresten Clothilde som jeg begynte på i Ørska, bokstavlig talt. Blir i godt humør av det, for jeg ser tydelig når klokka var to på natta og vi var godt ned i vindunken. Et par feil kan man si, men det er feil til å bli lykkelig av.

Ønsker dere alle en flott uke, plutselig tilbake med mer.

6 kommentarer:

 1. For et herlig innlegg Irene! Det kortet ble jo bare helt fabelaktig!

  SvarSlett
 2. Rålekkert kort, og ikke mindre flott brud og forlover og hennes mann. Stilig den stringtrusa da.

  SvarSlett
 3. Alt ble perfekt, bryllupet, kortet, bildene, stringtrusa og sjalet!! Flinka!! Vedder på at talen ble bra også. Punktet på sjalet som viser klokka 2-isj og vindunken er ett perfekt minne etter en fantastisk helg. klemmer i fleng

  SvarSlett
 4. Eksplosjonsboksen så fantastisk ut! Må jo kreve en del jobb..? Så kreativ!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott eksplosjonsboksen er Irene, du er imponerende flink :-) Vakker brud, og ikke minst et kjempe fint bilde av deg og Ronny. Og du, si i fra om du vil ha flere stempeltrykk :-)

  SvarSlett
 6. Vindunk og vindunk hehe, syns det lignet mer på en thermovinkanne jeg! Men sjalet dutt ble kjempekoselig, og det er bare gøy å ha strikket inn noen minner ;) Så nydelig kåpen din blir også, jeg gleder meg til å se den ferdig!

  SvarSlett