fredag 25. mars 2011

Irenesol har strikket en hals mens hun lengter mot vår

Kanskje på tide å finne frem bomullsgarnet, men det er så mye morsommere å strikke med ullgarn. Holder på med et par sommerkjoler, men kommer lissom ikke skikkelig i gang. Fikk tre herlige nøster med kid-silk av ungene til morsdagen, og frem til nå har de ligget til pynt i en fiiin kurv sammen med andre kid-silkbabyer. Fant en oppskrift på en hals som så superdeilig ut, og strikket den. Morsomt med sånne småting, det går jo så kjapt! Et par kvelder, og vips! En varm hals som lindrer vonde nakker, ifølge reklamen på garnstudio. Deilig farge!

Garn: Kid-silk fra garnstudio (dobbelt)
Pinner: 5,5 og 6
Oppskrift: HER

Nå er det fredag, det er den 25. mars, og da er det jo som alle vet, den store vaffeldagen! Setter i gang vaffelpressa snart, for kjæresten min er på vei hjem fra jobb. Senere i kveld blir det andebryst med deilig tilbehør, rødvin og creme brulee. Man må jo kose seg, viktig å feire vaffeldagen :))) Er forresten sykemeldt frem til 3. april pga. dusteryggen. Var på vei til å bli bedre, men falt lissom ut av bilen på torsdag. Gjorde ikke ting bedre, og her sitter jeg da. Takk Gud (eller noen, sauene feks.), for garn! Hva skulle man ellers gjort?

Ønsker dere alle en fortreffelig helg:)

6 kommentarer:

 1. Herlig hals!
  Vi skal ha vafler & pølser i kveld :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig hals du har strikket. Kanskje det er det jeg skal bruke Kid silken min til jeg også ja......
  God helg til deg og dine:))
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Den halsen så deilig ut da.
  God helg.

  SvarSlett
 4. Halsen ser skikkelig god og myk ut. Kanskje jeg må ut å shoppe passendegarn til en sånn selv :O)

  SvarSlett
 5. Nydeleg hals!! Hm...den vaffeldagen har ikkje eg fått med meg... øh....trur kanskje eg må ut å lufte vetet då, og så lage ei vaffelrøre til bonden kjem inn att. ;) Masse, masse god betring!! Håpar ryggen din kjem seg snart. Og i mellomtida,- kos deg med garn i hauger! :)

  SvarSlett
 6. Wow - du er jammen er racer med pinnene! Så mye flott du har strikket i det siste - og mere kommer, kjenner jeg deg rett ;)

  Ha en flott helg! Ser ut som dere skal kose dere masse! :)

  SvarSlett