torsdag 30. desember 2010

irenesol er bare en kjapp tur innom for å si at...

...grunnet at det ble et par ekstra personer som skal feire nyttårsaften hos bestevennene, måtte jo også de få kuler. Tok en pause fra kjolestrikking, satte på "True blood" på pc'en og strikket ivei. Resultatet ble disse to, pluss en erkjennelse av at jeg kanskje burde sett "True blood" FØR jeg ga den til Hanna i kalendergave...

6 kommentarer:

 1. Næmmen, hvor ble det av kommentaren min da?? Borte med vinden! Jeg får prøve igjen! :)

  Så mange søte kuler du har laget, da! Jeg kom ikke lenger enn til to, jeg, men har ikke fylt dem ennå (flau), så nå tror jeg ikke jeg får dem på treet dette året hihi! Men innen neste jul bør jeg klare det!
  Godt ntt år, Sola vår!!! :)

  SvarSlett
 2. flotte kuler! syntes du er veldig snill som gir de bort til folk som kommer å spiser maten din =P

  SvarSlett
 3. Kjempefine kuler:) Og du; gled deg til du får ferdig mitu-blomster-kjolen din! Den er min favoritt, og jeg bruker den myyye. Ønsker deg alt godt i det nye året:)

  SvarSlett
 4. Godt nyttår, Irene!
  Og takk for hilsenen fra Nena, eller var det Marihøna? De sendte iallefall en hilsen fra deg da vi var i Drøbak sammen før jul. Det var hyggelig!
  jasså, så du er altså en av dem som ble bitt av julekule-basillen i fjor? Ikke jeg, men kundene mine hadde helt dilla, og jeg har vel aldri solgt så mye finull-garn og ullfyll før......

  SvarSlett
 5. Dine ting er så fine!! Jeg skal være fast læser her på din blog :-)

  SvarSlett
 6. Så mange flotte kuler du har strikka!!

  SvarSlett