torsdag 6. oktober 2011

Irenesol, en Buzzador!

Her er jeg igjen, over et halvt år siden siste innlegg. Kan ikke skylde på annet enn tidsklemma, elendig treg PC, strikking, ferie og andre hindringer, men jeg prøver igjen.

Har lyst til å fortelle om min rolle som Buzzador. Det går ut på at jeg med jevne mellomrom får tilbud om å teste forskjellige varer og tjenester over en viss periode, dele erfaringer med venner og deretter rapportere tilbake om hva jeg har gjort. Hvilke varer man får tilbud om å prøve ut, baseres på de opplysningene du gir om deg selv når du melder deg som Buzzador. Jeg slipper feks. å buzze om bleier og babymat, og får produkter som er aktuelle for meg og min familie. Eksempler på ting jeg har buzzet er bla. Uncle Bens, Love film, eksemsalve, omega-3 og nå er jeg i gang med Santa Maria Thaiprodukter. Fikk en spennende pakke i posten og satte i gang. Her er en collage jeg har satt sammen av råvarene og litt av prosessen. Bildene er tatt av sønnen min, Fredrik, som, er en superflink fotografnerd:)))


Dersom noen har lyst til å melde seg som Buzzador, er det bare å besøke denne siden. Jeg er ikke sikker, men tror du kan legge inn navn på en evt. verver. Må jo innrømme at jeg blir glad om du oppgir meg da... Buzzadornavnet mitt er, som overalt ellers i den virtuelle verden, Irenesol.

Og for deg som klikket deg inn på bloggen min og håpet å se noen strikkerier; det kommer altså:)))

4 kommentarer:

 1. Så koselig at det skjer noe her inne igjen. Gleder meg til strikkerier og annet.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å se et innlegg på bloggen din igjen. Sikkert spennende å være slik Buzzador.

  Men det jeg gleder meg til er å se litt strikkerier fra deg. Trodde nesten du hadde sluttet å blogge jeg :) Så kom igjen Irenesol, inspirer oss.

  SvarSlett
 3. Har virkelig savnet aktivitet her inne så alt er bedre enn ingenting hehe

  Thai mat er jo nydelig!!

  KOS deg SOLA og ha ei herlige helg ;))

  Go`klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 4. ENDELIG!!! Det var på tide Irene. Har savnet deg! :)

  SvarSlett