mandag 24. oktober 2011

Irenesol er en smule frustrert...

Jeg strikker så mye gøy om dagen, men kan ikke legge det ut, er derfor fryktelig mer produktiv enn det kan se ut. Årsaken er at det nærmer seg jul... Som vanlig lever jeg i troen på at mine venner blir hysterisk lykkelige over å få hjemmestrikk fra undertegnede, og vil de ikke ha det får de gi beskjed. Noe kan vises frem da, feks. dette mobilutuiet jeg strikket til Hannas bestevenninne, Veronika. Spenstige jenter, skikkelig gærne etter jentefarger, perler og stæsj. NOT!!! Ønsket var grått, evt. den spennende fargen beige, og kanskje hun kunne strekke seg til en liten knapp dersom det ikke ble for mye... Jaja, her er resultatet.
Arne & Carlos har kommet med nok et luehefte, og for meg er alt de gir ut MÅ-HA! Syns de er geniale! Vet at mange ikke liker dem bla. fordi de tjener penger på noe damer har strikket i årevis, men ære være dem for å systematisere og gi ut sier jeg. Hadde bare jeg kommet på den ideen for noen år siden... Falt for luen på forsiden, og kjøpte garn uten at hjernen registrerte at her strikkes det med tre farger samtidig. Hater det!!! Blir vanligvis stramt og rart og tykt, men det ble ikke så ille. Syns fargene var flotte sammen.
Her er et bilde tatt under prosessen. Se den fine koppen min!!!
Og når jeg nå er i gang med å vise frem de fine tekoppene mine, kan jeg ta med en til. Denne fikk jeg av snille Inger til jul i fjor. Liker den veldig godt fordi den er så stor. Den er fin også da ;) Og med på bildet ble jammen de nye pulsvarmerne mine også. Strikket i noe restegarn fra Rowan, mine nye favoritter. Strikkes enkelt på en kveld, og det kan jeg like :)
Det er det jeg kan vise frem, resten er super- secret. Under her kan du se min følgesvenn gjennom snart 5 år. Det er tablettene jeg har tatt hver morgen siden 5. desember 2006. Den dagen virket det som en evighet til jeg var ferdig, men nå er det kun en drøy måned igjen. Antiøstrogen har en del bivirkninger, men min gurukreftlege på Ullevållytter jeg til, og han stresser hvor viktig det er å ta dem for min type kreft. Har et hat-elsk forhold til denne boksen. Hver eneste dag blir jeg minnet på alt jeg har vært gjennom i forbindelse med drittkreften, samtidig som jeg vet at den gjør meg godt. Se godt på bildet så ser du at kjæresten min har skrevet "vgid" på den, så jeg blir jo minnet på at han er glad i meg hver dag også. Det er fint. Så kjære, etter 5. des. må du finne på noe annet så jeg vet du er glad i meg, tar sedler ;))) Har tenkt litt på hva 5. desember 2011 kommer til å bety. Av det mer synlige, håper jeg at all trening og lavkarbo skal begynne å synes på vekta, samt at humøret kanskje blir litt mer stabilt. Har slitt litt med leddene mine også, og har hørt at dette blir bedre når jeg slutter. En annen greie er at jeg er medlem av en del brystkreftgrupper på facebook. Der er det mange flotte og aktive damer som skriver mye lurt. Det gjør at jeg "ser" kreft hver gang jeg er pålogget, og så lenge jeg tar medisinen er det ikke så farlig, for den gjør jo at jeg husker allikevel. Jeg tenker som så, at når jeg er ferdig med behandlingen, melder jeg meg ut av alt som har med sykdommen å gjøre. Det føles veldig riktig for meg. Vennene jeg har fått, beholder jeg selvsagt, men den daglige greia vil jeg ha bort! Gleder meg som en drittunge til å kutte ut, og kommer nok til å markere dagen ja<3
Tusen takk for at du leser bloggen min, setter stor pris en liten kommentar også. Nå skal jeg kose meg skikkelig, har fri frem til fredag. Skal trene, strikke litt, møte venner og mamman min og kjøre barn til håndballskole og handle til julekortverksted på jobb og drikke te og litt vin og planlegge middager. Ha en fortreffelig uke.

13 kommentarer:

 1. Så deilige de pulsvantene ser ut! Tror jeg må strikke meg noen sånne! Ja nå er det mye husjhysj, og det er i grunnen litt synd for det hadde vært moro å få noen gøye tips ;)

  Kos deg med julestrikkingen! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Du er jo bare ei herlig solstråle da!!!

  Skjønner veldig godt hva du mener!
  Når eg har hatt LANGE opphold på sykhuset får eg jo "venner", de er gode å ha der, men når eg kommer hjem orker eg ikkje omgås disse for DA blir det omtrent BARE sykeprat for det er jo på en måte det me har til felles-og DET orker eg ikkje for hjemme er eg FRISK!! Jepp!

  EN herlig tid dette her, mye hemmeligheter og kosestrikking ;)) Stresser ikkje for eg vet at butikkene har masse fint om ikkje alle gavene kommer i box!

  KOS deg Irene og nyt dagene!

  Go`klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 3. Så kjekt å se noe av det du har laget Irene! Likte A&C-lua godt, og tror jeg må kjøpe meg det heftet også!
  Ønsker deg en god uke, og lykke til med "frigjøringen" fra alt som minner deg om kreften!

  SvarSlett
 4. Åh, jeg synes Arne & Carlos lua ble kjempe fin, helt utrolig fine farger sammen:-) Og pulsvarmerne dine har jeg jo sett live, og de er også fine. Når det kommer til julegaver som er hjemmestrikket så tror jeg helt sikkert de alle blir kjempe glade for alle de flotte tingene du lager til dem. Tenk så mye kjærlighet det ligger bak hver eneste maske, og det velger jeg å tro at de vet:-) Hjemmelagde gaver er noe av det som varmer (ha..ha..varmer...) meg aller mest:-) Det hørtes nesten ut som et hint, var ikke det altså, men jeg bare synes det er utrolig gøy med alt som folk har laget selv, både strikking, kort, sying osv..osv..:-)

  Jeg skjønner utrolig godt at du skal markere 5. desember, det blir nesten som et lite nytt kapittel i livet ditt. Herlig liten beskjed Ronny har satt på pilleesken:-)

  Ha en strålende uke, kos deg masse :-)

  PS! Håper jeg får tak i det nye Arne & Carlos hefte før jeg drar til Zürich på onsdag.....

  SvarSlett
 5. uen er kjempefin. Må nok ut å handle det heftet jeg også:) >Tenk, nå har du bare dager igjen med "pillene" dine. 5 år er godt. Nok en seier er nådd, vennen min.
  Stor klem til deg!!!!

  SvarSlett
 6. ..og 5.desember blir lillegutt 1 helt år!! Herregud som tida flyr! Kos deg med fri, og gratulerer med å snart være pillefri! Hvis dere har mulighet og lyst å ta en tur til Torshov er dere mer enn velkomne! Kanskje dere kan få vafler også? ;)
  Klem

  SvarSlett
 7. Hvis det var meg som endelig kunne sluttet med desse dumme tablettene ville jeg nok feira skikkelig med champagne og jordbær eller noe. Men jeg har ikke noen slags erfaring som den du har. Høres i allefall deilig ut og da har en vel lov å føle seg som en drittunge :D:D:D

  Alltid masse flott hos deg :D

  Ønsker deg en superflott mandag :D

  SvarSlett
 8. Hei kjære deg :-)

  Hjemmelagde gaver som det ligger omtanke i er jo det aller beste! Er veldig misunnelig på kreativiteten din, for ingen av de genene mine kom til meg :-( Siden jeg ble for gammel til å lage dorullnisser, har det vært dårlig med hjemmelagde gaver fra meg...

  Hele desember måned bør jo være en lang feiring av livet for deg, synes jeg! Tar gjerne og feirer med et par glass vin jeg altså ;-)

  Mange gode klemmer fra meg :-)

  SvarSlett
 9. Du får samle opp bilder av julegavene og lage et laaangt innlegg i romjula ;) Jeg har også mange julegaver på lur. Har noen tantebarn som liker store snurrehalser:) Håper og tror de blir glade;)

  Pulsvantene var herlige, jeg må titte tilbake og se om du la ut oppskriften:)

  Siw

  SvarSlett
 10. Du har laget fantastisk mye flott! Har tittet litt rundt og kunne ha ramset opp i fleng, likte veldig godt den lilla Nepal-tunikaen (nede på siden et sted) og minst en av luene må prøves :)

  Mye godt humør og livsglede her, både i tekst og bilder :)

  SvarSlett
 11. Nydelig lue! Du lager så mye flott! Du er en viktig inspirasjon for meg. God feiring!

  SvarSlett
 12. Skjønar veldig godt at du treng melde deg ut frå alt når du er ferdig. Det er noko med og ikkje bli minna på det heile tida, men å kunne fortsette livet sitt. Du lagar utruleg mykje fint. A&C lua di er kjempefin,- flotte fargar! Kanskje eg må kjøpe garn til ei slik eg og. Eg gler meg til jula er over så eg kan sjå alt det flotte du held på med,- haha!! :)
  Ønskjer deg ei fortsatt fin veke og ei fin helg.

  SvarSlett
 13. Sånn er det jo i førjulstiad, ingenting kan blogges. Regner med et langt innlegg her i romjula. For en merkedag for deg! Regner med at du skal feire på en herlig måte!

  SvarSlett